INSPIRERENDE KOFFIEBAR, LUNCH/VERGADER/WERKPLEK,
EVENEMENTEN LOCATIE

Lunch-, vergader- en werkplek
Café Labs is geschikt voor allerlei gelegenheden en momenten van de dag. Je kunt bij ons terecht voor een snelle ‘to go’, om lekker rustig te werken of te genieten van een intiem rendez-vous. Maar Café Labs is net zo goed een prima vergaderplek met je collega’s, bijvoorbeeld in Het Lab, een (afstudeer)borrel, lunch met vrienden, een VrijMiBo of DomiBo of om een evenement te organiseren. Kijk op onze Groepen en bijeenkomsten pagina voor meer informatie.

Toffe vintage items te koop
De pop-up store is vanaf 7 juni 2021 gesloten maar bij Café Labs kun je nog steeds toffe en unieke vintage items kopen. Stoelen, tafels, lampen en cadeau artikelen, je vindt het allemaal bij Café Labs.  Shoppen en daarna genieten van een vers gezette koffie of een smakelijke lunch; mee op de fiets of in de auto of weer ‘ouderwets’ aan een tafeltje binnen of buiten op het terras.

Gevestigd in een oude machinewerkplaats
Café Labs is gevestigd in de oude machinewerkplaats waar vroeger de draaibanken voor alle grondboren stonden. De hoge stalen ramen verwijzen naar de historie van het pand en geven het geheel een ‘industrieel’ gevoel, met veel messing, hout, ijzer en koper.

Ook heeft menig universitair experiment plaatsgevonden in deze ruimte, waardoor we in onze inrichting natuurlijk het laboratorium gevoel hebben behouden. Bekijk hier foto’s van ons interieur, ons ruime terras en van evenementen en bijeenkomsten.

Diversiteit aan gasten
Voor zowel het interieur als onze kaart hebben we ons laten inspireren door de enorme diversiteit aan gasten; onze buren, studenten, collega’s verbonden aan de universiteit, werkzaam bij een Delftse onderneming, Delftenaren of (internationale) bezoekers aan onze prachtige stad Delft.

Dat geeft Café Labs echt een bruisend gevoel van energie en creativiteit. Het is een plek waar kunst, cultuur, wetenschap en techniek samenkomen in een bijzondere en buitengewoon ontspannen sfeer. Versterkt door ons gastvrije team, de diversiteit op onze menukaart en de hippe urban ambiance.

Heerlijk vertoeven op ons ruime terras
En vergeet ons ruime terras van 600 m² niet! Heerlijk vertoeven in de frisse buitenlucht met koffie en je laptop, lunch met vrienden of collega’s of een borrel op donderdag- of vrijdagavond in een urban setting.

Ook voor een vintage lamp ga je naar Cafe Labs

Iedereen is welkom bij Cafe Labs!

Het stijlvolle interieur van Cafe Labs

De altijd attente eigenaar Katja van Cafe Labs serveert met liefde de lekkerste koffie en lunch

Het ruime terras van Cafe Labs

Jouw afstudeerborrel bij Cafe Labs?

19c8ab1e-d32a-4184-add3-d0ce11f64139

Cafe Labs; ook voor een VrijMiBo

CONTACT

STIELTJESWEG 226
2628 CK  DELFT

T: 015 206 1511
E: INFO@CAFELABS.NL

OPENINGSTIJDEN

MA - WO: 10.00 - 18:00
DO - VRIJ: 10.00 - 20:00

Bij borrels, recepties etc. wijken wij graag van deze openingstijden af!