Bij Café Labs is iedereen welkom. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden voor groepen.

Evenementen

Organiseer je evenement in Cafe Labs

Bij Café Labs is iedereen welkom; uit de buurt, in de buurt en van buiten de stad Delft. Door de unieke ligging en bijzondere inrichting is Café Labs zeer geschikt voor (afstudeer)borrels, recepties, bijeenkomsten, vergaderingen, evenementen en een leuk feest. Met de verschillende ruimtes, indrukwekkende industriële looks en onze mooie producten, hebben we praktisch alles in huis om ieder evenement, elke bijeenkomst tot een succes te maken! Bel ons op 015 – 206 15 11 om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Arrangementen

(Afstudeer)borrel, vergadering of lunch

Opties zijn er genoeg; een gezellige (afstudeer)borrel, een vergadering met collega’s of klanten of een lunch met vrienden. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons vooral weten. We denken graag met je mee. Café Labs kan gedeeltelijk, bijvoorbeeld Het Lab, en in zijn geheel afgehuurd worden. En niet onbelangrijk; de parkeerplekken in de directe omgeving zijn gratis!

Voor groepen wijken wij graag af van onze standaard openingstijden. Dat betekent dat je met een groep ook welkom bent op zaterdag of zondag. Want zeker in het weekend heb je alle mogelijkheden om een heerlijk feestje te bouwen!

Reserveren

VRIJDAGMIDDAGBORREL

Op donderdag- en vrijdagavond is Cafe Labs tot 20.00 uur open. Ideaal dus voor een VrijMiBo. En voor een DoMiBo! Sluit de werkweek af en kom met je collega’s naar Cafe Labs. Geniet van een verfrissend drankje, een koel biertje of een heerlijke cocktail. De parkeerplaatsen in de directe omgeving van Cafe Labs zijn gratis! We kunnen er een nog feestelijkere afsluiting van maken met bijvoorbeeld een DJ of live muziek. Neem contact met op ons op 015 – 206 15 11 dan bespreken we jouw wensen. Wij regelen het graag!

Reserveren

CONTACT

STIELTJESWEG 226
2628 CK  DELFT

T: 015 206 1511
E: INFO@CAFELABS.NL

OPENINGSTIJDEN

MA - WO: 10.00 - 18:00
DO - VRIJ: 10.00 - 20:00

Bij borrels, recepties etc. wijken wij graag van deze openingstijden en -dagen af!

#CAFELABS

[elfsight_instagram_feed id="1"]