DE PLEK

COFFEE BAR, LUNCH & EVENT LOCATION

Café Labs is gevestigd in de oude machinewerkplaats waar vroeger de draaibanken voor alle grondboren stonden. De hoge stalen ramen verwijzen naar de historie van het pand en geven het geheel een ‘industrieel’ gevoel, met veel messing, hout, ijzer en koper. Ook heeft menig universitair experiment plaatsgevonden in deze ruimte, waardoor we in onze inrichting natuurlijk het laboratorium gevoel hebben behouden (zie foto’s).

Café Labs is geschikt voor allerlei activiteiten. Je kunt bij ons terecht voor een snelle ‘to go’, om even lekker rustig te werken of te genieten van een intieme rendez-vous. Maar het is net zo goed een prima afspreekplek voor een meeting, een (afstudeer)borrel of om een groot feest te geven (zie groepen).

Voor zowel het interieur als onze kaart hebben we ons laten inspireren door de vele verschillende mensen die bij ons langskomen, of het nu buurtbewoners zijn, studenten of mensen verbonden aan de universiteit.

Dat geeft Café Labs echt een bruisend gevoel van energie en creativiteit. Het is een plek waar kunst, cultuur en wetenschap samen komen in een bijzondere en buitengewoon ontspannen sfeer, versterkt door de uitgebreide voorbeelden van New Yorkse eetculturen op onze menukaart.

En natuurlijk dien je ons terras van 600 m2 niet te vergeten!

CONTACT

L: STIELTJESWEG 226
2628 CK DELFT

T: 015 206 1511
E: INFO@CAFELABS.NL

OPENINGSTIJDEN

MA & DI : 08:00 – 18:00
WO-VR 08:00 – 20:00
Bij borrels recepties etc, kunnen van deze openings-tijden en dagen worden afgeweken