Ontmoet Dennis & Katja

Midden juli ontvingen wij als nieuwe eigenaren van Café Labs, de sleutels van het pand aan de Stieltjesweg. Direct zijn we aan de slag gegaan om van Cafe Labs echt onze plek te maken. En volgens mij zijn wij daar goed in geslaagd gezien de reacties van onze gasten; inspirerend, urban en hip zijn zomaar wat reacties die we ontvingen. En daar zijn we super blij mee! Tot september 2019 runden wij Koffie&Zo in de binnenstad van Delft. Dat was toen ook echt onze plek. En nu is dat Café Labs!

Nieuw avontuur
We zijn met veel enthousiasme dit nieuwe avontuur aangegaan. Na ruim 4 jaar met veel liefde Koffie&Zo te hebben gerund, droegen wij in september 2019 de zaak over. Na de overdracht zijn we in november op zoek gegaan naar rust en inspiratie. We hebben onze koffers gepakt en enorm genoten van een lange vakantie op Bali. Tijdens die vakantie hebben we goed kunnen nadenken over waar ons hart sneller van gaat kloppen. Na terugkomst in Nederland zijn we in gesprek geweest met diverse mensen en hebben bijvoorbeeld nagedacht over overname van een B&B in Frankrijk.

Goede koffie en de stad Delft
Goede koffie en de stad Delft; daar gaat ons hart sneller van kloppen. Dat wisten we eigenlijk al maar deze periode was goed om het echt zeker te weten. Toen dan ook de mogelijkheid voorbij kwam om Cafe Labs over te nemen, hebben we die kans met beide handen aangegrepen! En we zijn allebei super blij met deze stap!

Mooie lunchgerechten en groepsreserveringen
Natuurlijk serveren we weer de lekkerste koffie’s en taartjes. Maar ook mooie lunchgerechten en lekkere borrelhappen staan op de kaart. En weet je wat zo leuk is? Cafe Labs is ook zeer geschikt voor groepen. Binnen reserveren we graag een gedeelte van Cafe Labs hiervoor af. Of we boeken het ‘Lab’ voor je. En vergeet vooral ons zeer ruime terras buiten niet! We zijn elke doordeweekse dag vanaf 10.00 uur open. Voor groepen vanaf 50 personen wijken wij graag af van onze openingstijden, neem hiervoor contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Wij kijken er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen. Dus graag tot snel!

Groetjes,
Dennis & Katja

CONTACT

STIELTJESWEG 226
2628 CK  DELFT

T: 015 206 1511
E: INFO@CAFELABS.NL

OPENINGSTIJDEN

MA - WO: 10.00 - 18:00
DO - VRIJ: 10.00 - 20:00

Bij borrels, recepties etc. wijken wij graag van deze openingstijden af!